Χωρίς κατηγορία - 27/10/2021 - 12:00 μμ
Σαρηγιάννης: Υποχρεωτικό self test ακόμη και από τους εμβολιασμένους εργαζόμενους – Μέσα Νοεμβρίου θα έχουμε 5.000 κρούσματα
Μία πρόταση που αναμένεται να συζητηθεί ιδιαιτέρως παρέθεσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα» ο καθηγητής περιβαλλοντικής του ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης.
Ο καθηγητής πρότεινε προκειμένου να καταπολεμηθεί η πανδημία να παρθούν άμεσα και πιο σκληρά μέτρα. Όπως είπε, η διενέργεια των self test θα επιτρέψει τον περιορισμό της διασποράς του ιού.
Παράλληλα βασιζόμενος στα επιδημιολογικά μοντέλα για την πανδημία, ο κ. Σαρηγιάννης εκτίμησε πως τα ημερήσια κρούσματα κορωνοϊού θα φτάσουν τα 5.000 στα μέσα του Νοεμβρίου, ενώ οι θάνατοι κατά μέσο όρο θα αγγίξουν τους 60.
Υπογράμμισε δε ότι η πορεία του ιού θα είναι αυξητική στο άμεσο χρονικό διάστημα, ενώ κάλεσε την τοπική κοινωνία να εμπλακεί στην καμπάνια του εμβολιασμού ακολουθώντας το παράδειγμα της Πορτογαλίας
Πηγή άρθρου και φωτογραφίας :
ArrayΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τι είναι το ψηφιακό ευρώ; Ένας οδηγός για το μέλλον των μετρητών στην Ευρώπη
19.04.2026 - 9:00 μμ
Βίντεο: Το μοιρολόι της Παναγίας
10.04.2026 - 5:18 μμ

























