Παρασκευή 24.03.2023

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών-Συμμετοχή στον Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκας-Τρικάλων

Δελτίο τύπου της 13ης Μαρτίου 2023 του Συλλόγου Δρομέων Λέσβου – Lesvos Runners

Σεμινάριο βασικής υποστήριξης της ζωής-Συμμετοχή μελών του Συλλόγου στον Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκας-Τρικάλων

Το απόγευμα του Σαββάτου 11 τρέχοντος έγινε στον χώρο του Επιμελητηρίου Λέσβου σεμινάριο βασικής υποστήριξης της ζωής από το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) προς τα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Λέσβου. Στο σεμινάριο διάρκειας τεσσάρων ωρών, έμπειροι διασώστες του ΕΚΑΒ δίδαξαν στα μέλη του Συλλόγου τεχνικές υποστήριξης της ζωής, με θεωρητική και πρακτική προσέγγιση. Οι γνώσεις αυτές, αν και πάντα η ευχή είναι να μην χρειαστούν, είναι υπερπολύτιμες για κάθε άνθρωπο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τους διασώστες του ΕΚΑΒ που πρόσφεραν το σεμινάριο, για την εξαιρετική τους διάθεση, οργάνωση και επαγγελματισμό!

Την Κυριακή 12 Μαρτίου έγινε στην περιοχή των Τρικάλων ο ημιμαραθώνιος Καλαμπάκας-Τρικάλων. Ο αγώνας γίνεται κάθε χρόνο στη μνήμη του δρομέα Θανάση Σταμόπουλου και συγκεντρώνει χιλιάδες δρομείς από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, που τρέχουν κάτω από τους επιβλητικούς βράχους των Μετεώρων, μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Ο Σύλλογος Lesvos Runners συμμετείχε με 4 δρομείς μέλη του, τους Αντώνη Κοντάκα, Μιχάλη Τσελεμπή, Κώστα Χουβαρδά και Φώτη Φλωρόπουλο, οι οποίοι τερμάτισαν την διαδρομή των 21,1 χιλιομέτρων με πολύ καλές επιδόσεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Lesvos Runners απευθύνει θερμά συγχαρητήρια στους αγωνισθέντες και τους εύχεται καλή αποκατάσταση!

 

Στιγμιότυπα από το σεμινάριο βασικής υποστήριξης της ζωής του ΕΚΑΒ

 

 

Από τη συμμετοχή των Lesvos Runners στον Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκας-Τρικάλων

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ