Παρασκευή 09.06.2023

Σημαντική διάκριση μελών των Lesvos Runners σε Πανελλήνιους ορεινούς αγώνες

Δύο σημαντικές διακρίσεις επέτυχαν μέλη του Συλλόγου Δρομέων Λέσβου-Lesvos Runners σε αγώνες που έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο 1 και 2 Απριλίου εκτός Λέσβου και συγκεκριμένα:

– Ο Γιάννης Παττακός κατέλαβε την δεύτερη θέση στον αγώνα Speedway Ultra trail 100k που έγινε το Σάββατο 1 Απριλίου στην περιοχή Καλλίφυτου Δράμας. Πρόκειται για υπερμαραθώνιο ορεινό αγώνα 102 χιλιομέτρων, με συνολική υψομετρική ανάβαση 3254 μέτρων, που ο Γιάννης κάλυψε σε 11 ώρες και 54 λεπτά.

–  Ο Φώτης Ζησιμόπουλος κατέλαβε την πρώτη θέση στον 7ο αγώνα Meteora trail run που έγινε την Κυριακή 2 Απριλίου στην περιοχή των Μετεώρων. Επίσης πρόκειται για ορεινό αγώνα 26 χιλιομέτρων με συνολική υψομετρική ανάβαση 1300 μέτρων, που ο Φώτης ολοκλήρωσε σε 2 ώρες και τρία λεπτά. Ο Φώτης Ζησιμόπουλος είναι υπερμαραθωνοδρόμος, διακρίνεται σε εθνικούς και διεθνείς αγώνες δρόμου και βουνού και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το τρέξιμο στα βουνά της Αγιάσου.

Ο Σύλλογος απευθύνει θερμά συγχαρητήρια στον Γιάννη και Φώτη για τις διακρίσεις τους και τους εύχεται καλή αποκατάσταση!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ