Κυριακή 25.10.2026

Σόφια: Συνάντηση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπ. Εσωτερικών της Βουλγαρίας, κ. Boyko Rashkov

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης, είχε γεύμα εργασίας με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Εσωτερικών της Βουλγαρίας, κ. Boyko Rashkov.

Κατά τη διάρκεια του γεύματος, στο επίκεντρο της συζήτησης τους βρέθηκαν ζητήματα προστασίας των Ευρωπαϊκών συνόρων, καθώς και το νέο ευρωπαϊκό Σύμφωνο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι κοινός στόχος είναι να αποτρέπονται οι μεταναστευτικές ροές μεταξύ Ελλάδος και Βουλγαρίας, αλλά και τόνισαν εμφατικά την πρωταρχική ανάγκη προστασίας των ανατολικών συνόρων της Ε.Ε.

Array

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

2:00 μμ

Σε εργασίες επισκευής και αντικατάστασης παγκακιών στο λιμάνι και σε άλλα σημεία της Παναγιούδας, καθώς και στην επισκευή μικρών καλαθιών απορριμμάτων, προχώρησαν εθελοντές σε συνεργασία με την Κοινότητα και τον πρόεδρο του χωριού. Η δράση πραγματοποιήθηκε με προσωπική εργασία, εθελοντική προσφορά και ίδια μέσα, χωρίς οικονομική επιβάρυνση του Δήμου Μυτιλήνης ή διάθεση δημοτικού προσωπικού. Ανακαλύψτε και άλλα Τοπικές ειδήσεις Λέσβου Ειδησεογραφική ιστοσελίδα Διαδικτυακή τηλεόραση Οι παρεμβάσεις έχουν στόχο τη βελτίωση της εικόνας του οικισμού και της καθημερινότητας κατοίκων και επισκεπτών, αναδεικνύοντας τη σημασία της συνεργασίας και της προσφοράς στην τοπική κοινωνία. Η Κοινότητα Παναγιούδας ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στην πρωτοβουλία, διαθέτοντας τον χρόνο και την προσωπική τους εργασία για τη βελτίωση του χωριού.