Τρίτη 05.12.2023

Σοκαριστική αποκάλυψη για τον Ωνάση: «Ήταν ταριχευμένος… είχε μουμιοποιηθεί», δηλώνει ο καμαρότος του

Το ημερολόγιο έγραφε 23 Ιανουαρίου 1973, όταν ο Αλέξανδρος Ωνάσης, σε ηλικία 24 ετών, έφυγε από τη ζωή μετά το αεροπορικό δυστύχημα που είχε στο Ελληνικό. Αυτή ήταν και η αρχή της αντίστροφης μέτρησης και για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

15 χρόνια αργότερα, στις 19 Νοεμβρίου 1988, φεύγει από τη ζωή και η αδελφή του, η Χριστίνα Ωνάση, και σήμερα βγαίνει στο φως μια συγκλονιστική είδηση για εκείνες τις μέρες.

Στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα μίλησε ο Γιώργος Χατζητάκης, επί χρόνια καμαρότος στη θαλαμηγό «Χριστίνα». Η αποκάλυψη, λοιπόν, που κάνει για τον Αλέξανδρο Ωνάση συγκλονίζει…

Άφησαν τον μπέμπη τους στο σπίτι και πήγαν στα μπουζούκια – Τα “έσπασαν” μέχρι το πρωί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

«Ο Αλέξανδρος ήταν ταριχευμένος. Και θα σας πω κάτι που δεν έχω πει ούτε στους δικούς μου ανθρώπους. Όταν πέθανε η Χριστίνα, χρειάστηκε να ανοίξουμε τον τάφο του Αλέξανδρου γιατί έμπαζε από κάπου νερά. Και αυτό που αντικρίσαμε ήταν κάτι που δεν μου φεύγει από το μυαλό.

Υπήρχε κανονικά μέσα στον τάφο ο Αλέξανδρος σαν ζωντανός. Είχε μουμιοποιηθεί. Είχε το δέρμα του κανονικά. Τον είδα με τα μάτια μου και η εικόνα αυτή με συντροφεύει μέχρι και σήμερα», είπε ο Γιώργος Χατζητάκης.

Πηγή: zappit

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ