Τρίτη 25.01.2022

Σπουδαία δωρεά στο Νοσοκομείο Λήμνου

Ένα υπερσύγχρονο εργαλείο, για πρωτοποριακές και ασφαλείς επεμβάσεις έλαβε το Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

        Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Λήμνου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στους κατοίκους του νησιού μας ότι η εταιρεία Ζώης Ευσταθίου Α.Ε δώρισε στο Νοσοκομείο ένα (1) ακτινοσκοπικό μηχάνημα C-arm τύπου Cios Select II, για την βελτίωση και αναβάθμιση του ιατρικού εξοπλισμού του Νοσοκομείου μας.

     Ο Διοικητής του ΓΝ Λήμνου, Τριαντάφυλλος Κανταράς , καθώς και τα μέλη της Διοίκησης ,εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στην εταιρεία Ζώης Ευσταθίου Α.Ε η οποία με την ουσιαστική συμβολή του κυρίου Δημήτρη Ευσταθίου ο οποίος εις μνήμη των γονέων του, αλλά και με ιδιαίτερη ευαισθησία και αγάπη προς το νησί μας και τους ανθρώπους του, ανταποκρίθηκε άμεσα στην κάλυψη των αναγκών του ακριτικού μας νησιού. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλα τα αρμόδια στελέχη της εταιρείας Ζώης Ευσταθίου ΑΕ καθώς του Νοσοκομείου και των αρμόδιων υπουργείων Υγείας και Οικονομικών για όλες τις ενέργειες τους προς υλοποίηση αυτής της δωρεάς.

     Οι προσφορές αυτές κοινωνικής υπευθυνότητας , συνεισφοράς και αλληλεγγύης μας γεμίζουν δύναμη και πίστη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας . Το προσωπικό του Νοσοκομείου μας ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό, καταβάλει καθημερινά κάθε δυνατή προσπάθεια να αντιμετωπίσει την πανδημία καθώς και όλα τα ιατρικά περιστατικά και με την πολύτιμη βοήθεια σας, θα τα καταφέρουμε .Η αξία της δωρεάς αυτής είναι πολύ μεγάλη για όλους τους κατοίκους του νησιού μας. και ιδιαίτερα για τους συνανθρώπους μας που χρήζουν περίθαλψης . 

πηγή άρθρου και φωτογραφίας: https://www.limnosfm100.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ