Σάββατο 19.06.2021

Στο 2ο ημίχρονο ήταν ΑΙΟΛΙΚΑΡΑ και αγγίζει κορυφή.

Μια πολύ σημαντική νίκη πήρε ο Αιολικός πριν από λίγο καθώς επικράτησε του Καραβά με 3-1 αγγίζοντας την κορυφή θέλοντας όμως ακόμα ένα τέρμα για να υπερτερεί της Θύελλας Ραφήνας.

Ένας μέτριος Αιολικός στο 1ο ημίχρονο έδωσε την ευκαιρία στον Καραβά να προηγηθεί με το Ροκαί και να κάνει ό,τι θέλει,όμως στο 2ο ημίχρονο ο Παπασπύρου έριξε στο παιχνίδι τον Πρωτούλη και η ομάδα της Μυτιλήνης έκανε αυτη ό,τι ήθελε στο παιχνίδι παίζοντας και ωραίο ποδόσφαιρο.

Το παιχνίδι :

Στο 16′ ο Σρεσκοβιτς εκτέλεσε φάουλ με φάλτσα από τα δεξιά με τον Λαμπράκη να μην μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα από εκατοστά πάνω στη γραμμή. Ο Λαμπράκης απείλησε και πάλι στο 25′ με φάουλ του να περνάει δίπλα από τα δοκάρια.

Στο 29′ ο Ατματσίδης εκτέλεσε κόρνερ προς την εστία με τον Πιττατζιή να παραχωρεί νέο κόρνερ. Στο επόμενο κόρνερ ο Καραβάς άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Ροκάι.

Στο 39′ ο Γιουκαρής έκανε από τα αριστερά ατομική προσπάθεια με το σουτ όμως να περνάει ψηλά πάνω από τα δοκάρια. Στο 42′ ο Καραβάς έχασε τεράστια ευκαιρία όταν ο Μπεσού έβγαλε απέναντι από τον Πιττατζιή το Νικολόπουλο με τον Κύπριο τερματοφύλακα να κάνει με τα πόδια τεράστια απόκρουση.

Στο 55′ ο Πρωτούλης μετά από αναμπουμπούλα στα καρέ του Κασωτάκη έκανε το 1-1. Στο 57′ ο Μπουρούς από αριστερά έδωσε στη μπάλα μία περίεργη τροχιά κάνοντας το 2-1.

Στο 63′ φάουλ του Λαμπράκη μάζεψε ο Κασωτάκης. Στο 65′ μεγάλη διπλή χαμένη ευκαιρία με το Λαμπράκη ξανά να κάνει αρχικά το σουτ στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Κασωτάκης εντυπωσιακά να διώχνει κόρνερ.

Στο 70′ Παναγιώτης Ζώνας με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ έκανε το 3-1 μέσα σε έξαλλα πανηγύρια.

Στο 75′ κεφαλιά του Πρωτούλη πέρασε ξυστά από τα δοκάρια έπειτα από σέντρα του Σρεσκοβιτς.

Στο 84′ ο Τζιόλας αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη ανατρέποντας τον Πρωτούλη στα δεξιά.

Στις καθυστερήσεις σουτ του Γιουκαρή πέρασε δίπλα από τα δοκάρια του Κασωτάκη.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε τον Αιολικό στην 1η θέση παρέα με τη Θύελλα Ραφήνας με την Αθηναϊκή ομάδα όμως να έχει καλύτερο συντελεστή τερμάτων για ένα γκολ.

Δείτε εδώ τη βαθμολογία.

Αιολικός (Δ.Παπασπύρου): Πιττατζιής Αγριμάκης Ψάνης Κρητικός Ζώνας Γιουκαρής Βουκομανοβιτς (Μίλιτς 52′) Σρεσκοβιτς (Κεσίδης 87′) Κέντρος (Πρωτούλης 49′)Μπουρούς Λαμπράκης.

Καραβάς (Γ.Αντωνόπουλος): Κασωτάκης Τζιόλας Μύρκος Δούμουρας (Μουρελάτος 71′) Ροκάι (Τσινα 86′) Ντάφλας Κώστας Παπασπύρος(Σιάνος 86′) Μπεσού Ατματσίδης (Μέλας 86′) Νικολόπουλος (Μπιλόμπασι 67′).

πηγή άρθρου και φωτογραφίας: https://athlitikometopo.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ