Δευτέρα 05.06.2023

Στον τελικό του Κυπέλλου Λέσβου ο Αιολικός

Το εισιτήριο για ακόμη έναν τελικό Κυπέλλου Λέσβου σφράγισε ο Αιολικός απέναντι στη Φίλια με τελικό σκορ 6-1.

Σε χαλαρούς ρυθμούς και με πολλές αλλαγές οι γηπεδούχοι πήραν την πρόκριση ανεβάζοντας από το πρώτο μέρος το σκορ στο 5-0. Στην πρώτη επίθεση μόλις στο 1′ ο Μούκα άνοιξε το σκορ μετά από ασίστ του Άνθη. Στο 20ο λεπτό ο Άνθης με ωραίο σουτ στη γωνία σημείωσε το 2-0 και δύο λεπτά αργότερα ο Καφτηράνης σκόραρε για το 3-0. Στο 26′ ο Αννιτσάκης πέτυχε το 4-0 και στο 42′ ο Άθης το 5-0.

Στην επανάληψη ο Αιολικός έκανε περισσότερο διαχείριση του σκορ, με τον Δημήτρη Παπασπύρου να προχωρά σε νέες αλλαγές νεαρών ποδοσφαιριστών. Στο 47′ ο Μούκα έκανε το 6-0 και στο 67′ ο Γιώργος Μαλακός που είχε περάσει ως αλλαγή μετά από εκτέλεση φάουλ μείωσε στο τελικό 6-1.

Ο Αιολικός που στρέφει πλέον την προσοχή του στον επόμενο κρίσιμο αγώνα του πρωταθλήματος την Κυριακή με τον ΑΟ Διαβολιτσίου, θα αντιμετωπίσει  στον τελικό τον νικητή του ζευγαριού Αετός-Όλυμπος.

Συνθέσεις:

Αιολικός(Δ. Παπασπύρου):Πιττάτζιης, Νικολάου, Παστρικός, Αννιτσάκης, Ganchier, Μαριόλας, Τavares De oliveira, ‘Ανθης, Καφτηράνης, Μούκα, Μουκίδης

Φίλια(Κ. Μυλωνάς):Πάπαρης, Μπαλάσκας, Βαξεβάνης, Τράγος, Μπράκουλα, Λόκος, Νικόλοβ, Σεφουλάϊ, Κουτσανίτης, Γρούβας, Ποσνακίδης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ