Τρίτη 25.01.2022

Survivor 2022: Τα τσουχτερά πρόστιμα που θα κληθούν να πληρώσουν οι παίκτες, αν αποχωρήσουν οικειοθελώς

Φαίνεται ότι η οικειοθελής αποχώρηση του Τζέιμς Kαφετζή και του Νίκου Μπάρτζη στο προηγούμενο Survivor 2022 έκανε τον Ατζούν Ιλιτζαλί να πάρει τα μέτρα του.

Όπως ανέφερε ο Γρηγόρης Mπάκας στον αέρα του Πρωινού το Survivor 6 έχει κάποιες ρήτρες που αφορούν στην οικειοθελή αποχώρηση με τους παίκτες να έχουν υπογράψει συμβόλαιο που θα τους ζητήσει να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη, αν αποφασίσουν να φύγουν από τον Άγιο Δομίνικο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού, οι Μαχητές είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν ρήτρα 30.000 ευρώ και οι Διάσημοι 50.000 ευρώ. Οι μόνοι λόγοι που μπορεί να αποχωρήσει κάποιος από το παιχνίδι δίχως να πληρώσει από την τσέπη του, είναι ιατρικοί.

«Αυτά είναι για να λέγονται» σχολίασε η Φαίη Σκορδά η οποία αμφισβήτησε τη ρήτρα και συμπλήρωσε ότι «καμία παραγωγή δεν μπορεί να πιέσει έναν παίκτη να μείνει σε ένα ριάλιτι, αν οι λόγοι είναι ψυχολογικοί».

Ο Γιώργος Λιάγκας, από την άλλη, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του με τα λεγόμενα της Φαίης Σκορδά και υποστήριξε πως και οι ψυχολογικοί λόγοι συμπεριλαμβάνονται στους ιατρικούς.

Βίντεο: Οι τσουχτερές ρήτρες που δεν επιτρέπουν στους παίκτες του Survivor 2022 να αποχωρήσουν οικειοθελώς

Η αποκάλυψη αυτή έρχεται μια μέρα μετά την αποχώρηση της Παρασκευής των Μαχητών του Survivor 2022.

Μάλιστα, ο έντονος τσακωμός στο Συμβούλιο του Νησιού, ανάμεσα στην Ομάδα των Μαχητών του Survivor 2022 και όλα όσα ειπώθηκαν περί στησίματος παιχνιδιού κλπ. και την όλη ένταση που επικράτησε βρίσκουν μια… δικαιολογία με βάση αυτή την αποκάλυψη. Καθώς κάποιος που δεν γνώριζε θα μπορούσε να απορήσει χθες ακούγοντας ότι οι Μαχητές είχαν συζητήσει να στήσουν ένα παιχνίδι, να χάσουν για να μπορέσει να φύγει η Παρασκευή που το ζητούσε. Ανέφεραν μάλιστα ότι συζητούσαν να στήσουν το παιχνίδι σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν την Παρασκευή. Ετσι εξηγείται και το μένος όλων και των παικτών και των δύο ομάδων ενάντια στον Γιώργο ο οποίος αποκάλυψε τα περί στησίματος, αφού προφανώς οι παίκτες των Μαχητών φοβήθηκαν για πιθανή ποινή από την παραγωγή.

πηγή άρθρου και φωτογραφίας: https://www.iefimerida.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ