Κυριακή 28.05.2023

Σύλληψη στη Λέσβο, για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και τα βεγγαλικά

 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα και την ενδοοικογενειακή βία, αλλά και το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης

 

Συνελήφθη, σήμερα (07-04-2023) στην ευρύτερη περιοχή της Γέρας στη Λέσβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γέρας με τη συνδρομή του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ημεδαπός, για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και τα βεγγαλικά.

Η ποινική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του περιλαμβάνει επίσης, παραβάσεις της νομοθεσίας για την ενδοοικογενειακή βία και τα όπλα, καθώς και το αδίκημα της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Πιο συγκεκριμένα, όπως καταγγέλθηκε σε αρμόδια αστυνομική Αρχή, ο συλληφθείς, πριν από μια εβδομάδα στην παραπάνω περιοχή, κατά τη διάρκεια επεισοδίου με ημεδαπό συγγενή του, τραυμάτισε τον τελευταίο με αεροβόλο όπλο.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην οικία του στην ίδια περιοχή, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -158- ναρκωτικά χάπια και -50- κροτίδες.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γέρας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ