Σάββατο 02.03.2024

Συμμετοχή στο συλλαλητήριο 8 Μαρτίου / Σύλλογος προοδευτικών γυναικών Μυτιλήνης

ΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ 8η ΜΑΡΤΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΜΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 11 ΠΜ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΑΠΦΟΥΣ

Ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης καλεί όλες τις γυναίκες της Λέσβου να συμμετέχουν στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου σε κινητοποίηση για το έγκλημα στα Τέμπη.

Για να εκφράσουμε τη μαζική, μαχητική καταδίκη της πολιτικής που καταδικάζει εμάς και τις οικογένειές μας στην φτώχεια, στην ανασφάλεια και στο θάνατο.

Καλούμε τις γυναίκες να ξεσηκωθούν ενάντια στις πολιτικές όλων των κυβερνήσεων και κομμάτων που μας αναγκάζουν να είμαστε αντιμέτωπες καθημερινά με την πολύμορφη βία, εγκλωβισμένες στα δεσμά μιας ζωής-λάστιχο και να αγωνιζόμαστε να επιβιώσουμε μέσα στο τσουνάμι της ακρίβειας και της ενεργειακής φτώχειας, να ταξιδεύουμε με ανασφάλεια ενώ πληρώνουμε πανάκριβα εισιτήρια, να χρυσοπληρώνουμε τους ιδιωτικούς ομίλους της Υγείας γιατί τα νοσοκομεία μας και τα δημόσια κέντρα υγείας είναι υποστελεχωμένα.

Γιατί δεν μπορούμε να ζούμε με την ανασφάλεια αν τα παιδιά μας θα φτάσουν στον προορισμό τους ζωντανά.

8 του Μάρτη παγκόσμια μέρα της γυναίκας αντλούμε δύναμη και αισιοδοξία από τους αγώνες των εργαζόμενων γυναικών και παλεύουμε και εμείς συλλογικά για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας. Τιμάμε τη μέρα αυτή με το βλέμμα στραμμένο στο αποτρόπαιο έγκλημα των Τεμπών.

«Όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή!»

6/3/23

Από τη Διοίκηση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

3:11 μμ

re