Παρασκευή 02.12.2022

Συμμετοχή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην 33η Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου

Σε συνέχεια της συνάντησης  που είχε γίνει με πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα Νησιωτικής Πολιτικής κ Κουτουλάκη Μανώλη και την Ομοσπονδία Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου, με θέμα την διοργάνωση της 33ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου στην Λέσβου στην οποία η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού είχε εκφράσει την διάθεση συνεργασίας  εκ μέρους του Περιφερειάρχη και της Περιφερειακής Αρχής, στην προσπάθεια αυτή,  η  Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου- Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού κάνει πράξη την βούληση της και συμμετέχει ως συνδιοργανωτής,  αναλαμβάνοντας την πληρωμή δαπανών για την υλοποίηση της δράσης αυτής, ύψους δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ.

Η Αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης Αναστασία Αντωνέλλη δήλωσε:

“Η Περιφερειακή Αρχή ως γνωστόν προσπαθεί να κάνει πράξη τα όσα υπόσχεται μιας και πιστεύει ακράδαντα στην δύναμη της συνεργασίας ειδικά στον τομέα της ανάδειξης του πολιτισμού μας. Με χαρά συμμετέχουμε ως συνδιοργανωτές στην δράση αυτή, καλωσορίζοντας την συμμετοχή των 12 ερασιτεχνικών θεατρικών ομάδων από όλο το Αιγαίο! Είμαστε σίγουροι  ότι το φως της τέχνης του θεάτρου και των ανθρώπων που αφιλοκερδώς το υπηρετούν θα βοηθήσει όλους μας να σκεφτούμε ξανά αξίες και αρχές που τηλεοπτικοί εργολάβοι ισοπέδωσαν τα προηγούμενα χρόνια. Ας μην χάσουμε την δυνατότητα αυτή που μας προφέρεται και ας ανταμείψουμε με ένα χειροκρότημα όλους όσους θα συμμετέχουν στην συνάντηση αυτή, είναι η μόνη τους αμοιβή!”

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα των παραστάσεων όπως αυτό συντάχθηκε από την Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

*Η οργανωτική επιτροπή ανακοίνωσε ότι η παράσταση που  ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022, στις 18:00, στην Αίθουσα Πολιτισμού «Οδυσσέας Ελύτης» στον Παπάδο ακυρώθηκε.

Εκ μέρους της Περιφερειακής Αρχής
η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης
Οικονομικών και Πολιτισμού

Αναστασία Αντωνέλλη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ