Δευτέρα 20.03.2023

Συμβολικός Περίπατος Ευαισθητοποίησης

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Μυτιλήνης, κα Δήμητρα Αλεξανδρή, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, σας προσκαλεί σε Συμβολικό Περίπατο Ευαισθητοποίησης, που συνδιοργανώνουν ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών και η Επιτροπή Ισότητας των Φύλων του Δήμου Μυτιλήνης, μαζί με το Γραφείο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στη Λέσβο.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023. Σημείο συνάντησης είναι το Άγαλμα της Ελευθερίας στις 10:00π.μ. και τερματισμός στην Φυκιότρυπα. Θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση του κοινού για τα προγράμματα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες από τα στελέχη των Δομών και των φορέων που θα συμμετάσχουν και θα γίνει διανομή ενημερωτικού υλικού.

Η δράση απευθύνεται σε όλους τους πολίτες του νησιού μας και τους κοινωνικούς φορείς, που θέλουν με αυτό τον συμβολικό τρόπο να εκφράσουν την ανάγκη για διεκδίκηση ουσιαστικής ισότητας των φύλων και ισονομίας.

Στη δράση θα συμμετάσχουν οι εξής φορείς: το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του ΚΕΘΙ, το Κέντρο για τα Έμφυλα Δικαιώματα και την Ισότητα ΔΙΟΤΙΜΑ, το Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου και το Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Δ/νσης Βορείου Αιγαίου, ο Λεσβιακός Σύλλογος Αυτοάνοσων Νοσημάτων ΗΩΣ, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τα Κέντρα Κοινότητας Δήμων Λέσβου, η ΜΚΟ IRC, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Μόριας και άλλοι φορείς και σύλλογοι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ