Παρασκευή 24.05.2024

Συνάντηση με ισχυρό συμβολισμό του Ιάσονα Πιπίνη με τον Αλκιβιάδη Στεφανή

Συνάντηση με ισχυρό συμβολισμό είχε ο Υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. στον Νομό Λέσβου κ. Ιάσων Πιπίνης με τον Σύμβουλο της Κυβέρνησης για τις ακριτικές περιοχές και το Άγιο Όρος κ. Αλκιβιάδη Στεφανή.

Ο κ. Πιπίνης έκανε γνωστή τη συνάντηση με ανάρτηση του στο διαδίκτυο, δημοσιεύοντας μάλιστα φωτογραφία με τον κ. Στεφανή στο γραφείο του στην Αθήνα. «Είχα την χαρά να συναντήσω τον κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων που έχει ως Σύμβουλος της Κυβέρνησης για τις ακριτικές περιοχές. Συζητήσαμε θέματα που αφορούν στον κοινό μας τόπο τη Λέσβο» αναφέρει ο κ. Πιπίνης.

Η συνάντηση αποκτά ιδιαίτερο συμβολισμό, μόλις λίγες ημέρες μετά από την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου. Οι κύριοι Πιπίνης και Στεφανής βρίσκονται στο στενό περιβάλλον του Πρωθυπουργού και κατάγονται από τη Λέσβο, όπου ο κ. Πιπίνης θα διεκδικήσει για πρώτη φορά την ψήφο των πολιτών στις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Η συνάντηση αυτή έρχεται μάλιστα, λίγες ημέρες μετά από την δημόσια στήριξη που είχε εκφράσει ο πρώην βουλευτής του Νομού Λέσβου κ. Παύλος Βογιατζής στην υποψηφιότητα του κ. Ιάσονα Πιπίνη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ