Τρίτη 28.09.2021

Συνάντηση Περιφερειάρχη με τον αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Σαμαρά.

Τον Αρχιτέκτονα  Αλέξανδρο Σαμαρά , γνωστό για τη συμβολή του σε πολλά έργα που έχουν γίνει στη Λέσβο,  είχε την χαρά να υποδεχθεί σήμερα στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης.

Ο Περιφερειάρχης μαζί με τον Εκτελεστικό Γραμματέα Απόστολο Αλατζά, την Διευθύντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών Αφροδίτη Κουρουγένη, τον Προϊστάμενο Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρη Ακριώτη συζήτησαν με τον κ. Σαμαρά σχετικά με το Σάρλιτζα και τον Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό που πρόκειται σύντομα να προκηρυχθεί.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Περιφερειάρχης τόνισε: «Είχα τη χαρά σήμερα να συναντηθώ με τον αγαπητό φίλο Αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Σαμαρά, ο οποίος έχει συμβάλλει με τις γνώσεις του και κάθε τρόπο, στην υλοποίηση σημαντικών έργων που ολοκληρώθηκαν στη Λέσβο. Η σημερινή συζήτηση για το σημαντικό έργο αξιοποίησης του “Σάρλιτζα” υπήρξε  πολύ εποικοδομητική και θα μας βοηθήσει στο να υλοποιήσουμε το σχεδιασμό μας. Τοv ευχαριστούμε που είναι κοντά μας και τώρα με τις γνώσεις του, την αγάπη του για τη Λέσβο και τη θετική του συμβολή.».

Από την πλευρά του ο Αρχιτέκτονας Αλέξανδρος Σαμαράς, δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που είχα τη δυνατότητα να συναντήσω και συζητήσω με τον Περιφερειάρχη-Καθηγητή  Κώστα Μουτζούρη και τους συνεργάτες του διάφορα θέματα που αφορούν στη Λέσβο. Είμαι αισιόδοξος ως Μυτιληνιός που αισθάνομαι λόγω της συζύγου μου Έτας Παγίδα,  των γονέων της  και του θείου μου Μιχαλάκη Γούτου,  καθώς και λόγω της αγάπης που έχω για το υπέροχο νησί μας. Πρέπει να φροντίσουμε όλοι να κρατήσουμε τη Μυτιλήνη  με την ομορφιά που τις προσδίδουν τα πολιτισμικά της στοιχεία και η ιστορία της».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ