Δευτέρα 17.06.2024

Συνάντηση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου με τον Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Κολοκοτρώνη

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 4 Ιουνίου 2024 αντιπροσωπεία τουΔιοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΕΣ.) αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Ευστράτιο Χαραλαμπέλλη, τον Γενικό Γραμματέα Σταμάτιο Κατσαμπή και το μέλος Παναγιώτη Λύμπο , συναντήθηκεμε τον Ανώτατο  Διοικητή Φρουράς Λέσβου και Δκτη 98 ΑΔΤΕ, Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Κολοκοτρώνη.

 

Η συζήτηση διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα και τα μέλη του Δ.Σ ευχήθηκαν στονΔκτή της 98 ΑΔΤΕ υγεία και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

 

 

Ακολούθησε ενημέρωση για τον σκοπό ίδρυσης της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΕΣ, τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει για διάφορα θέματα που αφορούν το προσωπικό,επισημαίνοντας πως η συνεργασία με τον Ανώτατο Στρατιωτικό Διοικητή θεωρείται υψίστης σημασίας και προτεραιότητας για την ένωση και έχει ως στόχο την επίλυση τωνεπαγγελματικών, εργασιακών και προσωπικών προβλημάτων του προσωπικού.

 

Ο ΑΔΦ και Διοικητής της 98 ΑΔΤΕ τόνισε πως η βελτίωση των συνθηκώνεργασίας και η στήριξη του προσωπικού, αποτελεί πρωταρχικό του στόχο καιεπεσήμανε πως η συνεργασία και η συναντίληψη μεταξύ 98 ΑΔΤΕ και Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΕΣ.είναι απαραίτητη και προς όφελος των συναδέλφων.

 

Τέλος, ευχαριστήσαμε τον Ανώτατο  Διοικητή  Φρουράς  για το ενδιαφέρονπου δείχνει για τα προβλήματα που απασχολούν τους Στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους, καθώς και την πρόθεσή του για συχνή επικοινωνία, προκειμένου να αναδεικνύονται και να επιλύονται όσο το δυνατόν με τον καλύτερο τρόπο τα προβλήματα των στελεχών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ