Τρίτη 16.04.2024

Συνάντηση του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα με μέλη του ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Μυτιλήνης

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Μυτιλήνης πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 20 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας, παρουσία του Αντιδημάρχου Παιδείας και Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λευτέρη Κατσώνη, της Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρίτσας Βαλάκου, αλλά και του Αντιδημάρχου Οικονομικών Υπηρεσιών Παναγιώτη Καρέκου, ο οποίος είναι και Γενικός Γραμματέας της Ένωσης.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκε το πεδίο συνεργασίας των δύο πλευρών με κοινές δράσεις για την αντιμετώπιση διάφορων ζητημάτων. Επιπλέον, τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης, ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για θέματα, που τους απασχολούν τα τελευταία χρόνια, με έμφαση στην κατάσταση των σχολικών μονάδων.

Ο κ. Χριστόφας δήλωσε σχετικά: «Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων της Μυτιλήνης για αρκετά ζητήματα, που αφορούν τα σχολεία του Δήμου μας και κατ’ επέκταση τα παιδιά μας. Είναι ζητήματα, που είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και να αναλύσουμε και προεκλογικά, έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμά μας και πάνω στα οποία ήδη δουλεύουμε σε συνεργασία με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, τις Σχολικές Επιτροπές και τις υπηρεσίες του Δήμου».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ