Σάββατο 24.10.2026

Συνεχίζονται οι εργασίες αντικατάστασης των τμημάτων ύδρευσης στην οδό Παρασκευαΐδη και Οικονόμου Τάξη, στην περιοχή της Χρυσομαλλούσας

Συνεχίζονται οι εργασίες αντικατάστασης των τμημάτων ύδρευσης στην οδό Παρασκευαΐδη και Οικονόμου Τάξη, στην περιοχή της Χρυσομαλλούσας. Εκεί κατασκευάζεται τμήμα του τροφοδοτικού αγωγού της Νότιας Περιοχής της Μυτιλήνης καθώς και τμήμα του τροφοδοτικού αγωγού Κάτω Χάλικα – Κουμκό και του περιφερειακού δρόμου προς το Καγιάνι. Η ολοκλήρωση της παρέμβασης στην περιοχή υπολογίζεται μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Array

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

2:00 μμ

Σε εργασίες επισκευής και αντικατάστασης παγκακιών στο λιμάνι και σε άλλα σημεία της Παναγιούδας, καθώς και στην επισκευή μικρών καλαθιών απορριμμάτων, προχώρησαν εθελοντές σε συνεργασία με την Κοινότητα και τον πρόεδρο του χωριού. Η δράση πραγματοποιήθηκε με προσωπική εργασία, εθελοντική προσφορά και ίδια μέσα, χωρίς οικονομική επιβάρυνση του Δήμου Μυτιλήνης ή διάθεση δημοτικού προσωπικού. Ανακαλύψτε και άλλα Τοπικές ειδήσεις Λέσβου Ειδησεογραφική ιστοσελίδα Διαδικτυακή τηλεόραση Οι παρεμβάσεις έχουν στόχο τη βελτίωση της εικόνας του οικισμού και της καθημερινότητας κατοίκων και επισκεπτών, αναδεικνύοντας τη σημασία της συνεργασίας και της προσφοράς στην τοπική κοινωνία. Η Κοινότητα Παναγιούδας ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στην πρωτοβουλία, διαθέτοντας τον χρόνο και την προσωπική τους εργασία για τη βελτίωση του χωριού.