Κυριακή 28.05.2023

Τα καλύτερα έρχονται τώρα για τον Αιολικό!

Σχεδόν 40 χρόνια ήταν αρκετά άλλα τώρα η άνοδος δεν μπορεί να χαθεί για τον Αιολικό. Οι παικταράδες, η διοίκηση και ο κόσμος που αρχίζει να ξανά στηρίζει την ομάδα συνθέτουν έναν υγιείς οργανισμό που βάζει πλώρη για κάτι καλύτερο από τη Γ’ και τη Δ’ Εθνική. 

Βέβαια τα δύσκολα τώρα αρχίζουν. Αρχικά ο ενθουσιασμός πρέπει να ξεπεραστεί καθώς η ομάδα πρέπει να πάρει οπωσδήποτε αποτελέσματα με τον Πανιώνιο ώστε να μην κοιτάει πόσα θα βάλει η Ρόδος στη Μύκονο. Δεύτερον το πρωτάθλημα δε δίνει ακριβώς άνοδο.

Στα μπαράζ θα είναι 5 ομάδα εκ των οποίων ανεβαίνουν οι 4 με τον Αιολικό να πρέπει να εξασφαλίσει το εισιτήριο και να μην περιμένει κάποιο κενό το καλοκαίρι. Αν και πέρυσι σκεφτείτε στο τέλος του καλοκαιριού είχαν τη δυνατότητα να ανέβουν και οι 8 ομάδες των μπαράζ και όχι οι 4 πρώτοι.

Με το ρόστερ που έχει ο Αιολικός ασφαλώς και μπορεί και στα μπαράζ να χτυπήσει ακόμα και την πρωτιά. Εξάλλου οι αγώνες θα είναι διπλοί, κάτι που σημαίνει πως πολύ πιθανόν ο Ταρλάς να γεμίσει επιπλέον τέσσερις φορές και να δώσει τεράστια ώθηση.

Ελπίζουμε την Κυριακή να ακούσουμε το νατοι νατοι οι πρωταθλητές και το ποδόσφαιρο της Λέσβου σε 1 μήνα από τώρα να επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες μετά την ΑΕΛΚ.

πηγή άρθρου και φωτογραφίας: https://athlitikometopo.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ