Κυριακή 10.12.2023

Τα λείψανα ενός αγνοούμενου βρέθηκαν στο στομάχι καρχαρία

Τα λείψανα ενός άνδρα που είχε εξαφανιστεί στα μέσα Φεβρουαρίου στη νότια Αργεντινή, βρέθηκαν στο στομάχι ενός καρχαρία και αναγνωρίστηκαν χάρη σε ένα τατουάζ. Ειδικότερα, τα ανθρώπινα του 32χρονου Ντιέγκο Μπαρία, βρέθηκαν από ψαράδες που έπιασαν έναν μικρό καρχαρία.

Ο Μπαρία εξαφανίστηκε στις 18 Φεβρουαρίου αφότου είχε πάει να κάνει θαλάσσια σπορ στην παραλία Ρόκας Κολοράντας. Λίγες ημέρες βρέθηκαν κατεστραμμένα στην αμμουδιά, κοντά στο σημείο όπου θεάθηκε για τελευταία φορά ο 32χρονος, το κράνος του και άλλα μέρη του εξοπλισμού του.

Οι δύο ψαράδες είπαν ότι βρήκαν «δέρμα, λίπος και ανθρώπινη σάρκα» όταν άνοιξαν τον μικρό καρχαρία. Ο ένας από αυτούς, μάλιστα, αφηγήθηκε ότι ανοίγοντας το στομάχι του σκυλόψαρου, βρήκε έναν «πήχη χεριού με ένα τατουάζ» τριαντάφυλλου και το όνομα «Χοσεφίνα». Αυτό το τατουάζ ήταν που βοήθησε την οικογένειά του να αναγνωρίσει τον άτυχο 32χρονο.

Οι Αρχές ερευνούν τα αίτια της τραγωδίας – Το πιθανότερο σενάριο

Οι Αρχές υποθέτουν ότι πιθανότατα ο Μπαρία χτύπησε σε βράχια και έχασε τις αισθήσεις του στην αμμουδιά. Τα κύματα παρέσυραν στη συνέχεια το πτώμα του στη θάλασσα. Οι έρευνες συνεχίζονται για να βρεθούν άλλα λείψανα και τα ρούχα που φορούσε τη στιγμή της εξαφάνισής του.

«Η καρδιά μου είναι μαζί σου. Θα σε αγαπώ για πάντα» έγραψε στο Facebook η σύζυγος του Μπαρία, Βιργινία Μπρούγκερ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ