Πέμπτη 29.02.2024

Τέσσερα πούλμαν για τον αγώνα με τον Παναργειακό

Με πρωτοβουλία του προέδρου του Αιολικού Τζιμ Αντωνάκα, θα ξεκινήσουν πούλμαν από την Αθήνα εντελώς δωρεάν, για όλους τους φιλάθλους που επιθυμούν να ενισχύσουν την ομάδα στον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναργειακό (19/2, 15:00). Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός, μετά από προσωπική επιθυμία του προέδρου Τζιμ Αντωνάκα, προχωρά στη ναύλωση έως και 4 πούλμαν για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα στο Άργος με αντίπαλο τον Παναργειακό (19/2, 15:00) στο πλαίσιο της 15ης Αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Η μετακίνηση όσων θέλουν να ακολουθήσουν την ομάδα μας θα γίνει, εντελώς δωρεάν, σε απόλυτη συνεργασία με τον Σύνδεσμο Φιλάθλων Αιολικού Αθήνας, με αναχώρηση το πρωί της Κυριακής και επιστροφή αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. Κρατήσεις θέσεων θα γίνονται στο τηλέφωνο 6974599807 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Στηρίζουμε τον Αιολικό, τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ με την παρουσία και τη φωνή μας. Σπρώχνουμε την ομάδα προς τη νίκη και την κρατάμε μόνη πρώτη στην κορυφή! Ξαναγράφουμε την ιστορία, μαζί!

ΠΗΓΗ:
https://www.sportlesvos.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ