Τετάρτη 29.03.2023

Τέξας: Απίστευτη τραγωδία, 3χρονη πυροβόλησε με ημιαυτόματο όπλο την 4χρονη αδερφή της

Απίστευτη τραγωδία στο Τέξας όπου ένα κοριτσάκι 4 ετών έπεσε νεκρό από σφαίρα που δέχτηκε κατά λάθος από την 3χρονη αδερφή της!

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, η 3χρονη βρήκε σε ευδιάκριτο σημείο ένα ημιαυτόματο όπλο των γονιών του και πυροβόλησε την αδερφή της, αφαιρώντας της την ζωή. Δεν είναι προς το παρόν γνωστό, αν τα άλλα πέντε μέλη της οικογένειας ήταν μπροστά στο σημείο της τραγωδίας. Ολοι τους πάντως, ενήλικες, αντιμετωπίζουν σοβαρές κατηγορίες.

Η αστυνομία έφτασε στον τόπο του εγκλήματος στις 19:30 τοπική ώρα, σε διαμέρισμα προαστίου του Χιούστον, με την μητέρα της και τον πατριό της να αναφέρουν ότι η 3χρονη άρπαξε το όπλο και απλά πυροβόλησε την αδερφή της.

Φαίνεται πως ενώ τα πέντε άτομα βρίσκονταν στο σπίτι εκείνη τη στιγμή, κανείς δεν έδινε σημασία στο τι έκαναν τα δύο κοριτσάκια.

«Οι καρδιές μας έχουν ραγίσει. Πρόκειται, όπως φαίνεται, για άλλη μία τραγική ιστορία με ένα παιδάκι να έχει πρόσβαση σε όπλα και να σκοτώνει κάποιον» ανέφερε ο σερίφης της περιοχής. «Πρέπει να τα έχουν σε ασφαλές σημείο. Δεν μπορεί απλά να τους λένε να μην τα αγγίζουν» πρόσθεσε.

Η αστυνομία δεν έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα της οικογένειας. Στις ΗΠΑ η οπλοκατοχή και η εύκολη πρόσβαση όπλων σε μικρά παιδιά, έχει προκαλέσει 19.000 θανάτους ανηλίκων, σύμφωνα με έρευνα ΜΚΟ στις ΗΠΑ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ