Κυριακή 19.05.2024

Τέξας: Μητέρα πυροβόλησε και σκότωσε τον τρίχρονο γιο της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

Μια μητέρα από το Τέξας έβαλε τον τριών ετών γιο της να αποχαιρετήσει τον μπαμπά του στην κάμερα λίγες στιγμές προτού τον πυροβολήσει σε ένα χαντάκι και στη συνέχεια στρέψει το όπλο στον εαυτό της και αυτοκτονήσει, μια μέρα πριν την ακρόαση στο δικαστήριο για την επιμέλεια του παιδιού με τον πρώην σύζυγό της.

Η Σαβάνα Κρίγκερ, 32 ετών, και ο γιος της Κάιντεν βρέθηκαν νεκροί με τραύματα από πυροβολισμό στο κεφάλι σε ένα πάρκο του Σαν Αντόνιο στις 19 Μαρτίου, αλλά οι αρχές πέρασαν εβδομάδες για να συνδυάσουν τις οδυνηρές τελευταίες ώρες τους καθώς διερεύνησαν τη δολοφονία-αυτοκτονία.

Λίγες ώρες πριν από την τραγωδία, οι αρχές διαπίστωσαν ότι η Κρίγκερ πέταξε στα σκουπίδια τις παλιές φωτογραφίες του γάμου της και βιντεοσκόπησε μια σειρά από μηνύματα που προειδοποιούσαν τον πρώην σύζυγό της: «Δεν θα έχεις τίποτα απολύτως μέχρι το τέλος της ημέρας.”

Το σχέδιο της 32χρονης άρχισε να ξετυλίγεται όταν έφυγε από τη δουλειά το απόγευμα της 18ης Μαρτίου και κατευθύνθηκε στο σπίτι του πρώην της ενώ εκείνος ήταν στη δουλειά, δήλωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Bexar

Αφού κατέστρεψε τα έπιπλα του πρώην και κάποια προσωπικά αντικείμενα, στη συνέχεια επέστρεψε σπίτι της, όπου αργότερα οι αστυνομικοί βρήκαν το νυφικό και τα πορτρέτα της στρωμένα στο κρεβάτι.

«Πιστεύουμε ότι έριξε δύο πυροβολισμούς στις φωτογραφίες του γάμου της», είπε ο σερίφης Χαβιέ Σαλαζάρ.

Στη συνέχεια, η Κρίγκερ πήρε τον γιο της από τον παιδικό σταθμό και άρχισε να στέλνει στον πατέρα του τραγικά μηνύματα, ανέφεραν οι αρχές.

Το τελευταίο κείμενο προς τον πρώην της έγραφε: «Πες αντίο στον γιο σου».

Ένα βίντεο 21 δευτερολέπτων που ανακτήθηκε από το τηλέφωνό της έδειξε την Κρίγκερ και τον γιο της να κάθονται στο χαντάκι στο πάρκο όπου θα ανακαλυφθούν αργότερα τα πτώματά τους.

Στο βίντεο, οι αρχές είπαν ότι η μαμά είπε στον γιο της να «αποχαιρετήσει τον μπαμπά» προτού ζητήσει συγγνώμη από το αγόρι που ο πατέρας του δεν ήταν εκεί και στη συνέχεια τον φίλησε.

Τα αρχεία του τηλεφώνου της δείχνουν ότι στη συνέχεια έψαξε βίντεο με παιδικά κινούμενα σχέδια στο κινητό της ενώ εξακολουθούσαν να κάθονται στο χαντάκι, σύμφωνα με τις αρχές.

Αν και το βίντεο δεν κατέγραψε τους θανατηφόρους πυροβολισμούς, οι προθέσεις της Κρίγκερ ήταν «αρκετά σαφείς», είπε ο σερίφης.

Τα πτώματα τους ανακαλύφθηκαν περίπου 19 ώρες αργότερα, αφού εκδόθηκε Amber Alert και οι αρχές ερεύνησαν την περιοχή.

Οι αρχές είχαν επίσης αποκαλύψει ότι το αγοράκι βρισκόταν στο επίκεντρο μιας μάχης για την επιμέλεια.

Η Κρίγκερ είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου και προσωρινό περιοριστικό ένταλμα εναντίον του πρώην της στις 7 Μαρτίου. Το πρώην ζευγάρι είχε δώσει… ραντεβού στο δικαστήριο στις 19 Μαρτίου – την ημέρα που ανακαλύφθηκαν τα πτώματα – για μια ακρόαση για την επιμέλεια.

πηγή: protothema

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ