Παρασκευή 27.01.2023

«Θα διεκδικήσω χρήματα για ψυχική οδύνη» -Απίστευτες ιστορίες οδηγών, ετοιμάζουν αγωγές κατά της Αττικής οδού

Σοκαριστικές είναι οι μαρτυρίες οδηγών στο iefimerida.gr σχετικά με την ταλαιπωρία που υπέστησαν μετά τον εγκλωβισμό τους στην Αττική οδό.

Πλέον είναι έτοιμοι να κάνουν αγωγή στην εταιρεία για να διεκδικήσουν αποζημιώσεις. Ανδρες της Τροχαίας κάνουν καταγραφή σε πάρκινγκ στο αεροδρόμιο, όπου έχουν μεταφερθεί τα τελευταία αυτοκίνητα, και φτάνουν οι οδηγοί τους να τα παραλάβουν. Ταυτόχρονα, ελέγχουν τα οχήματα αν έχουν υποστεί ζημιές από τα πολλά τρακαρίσματα που σημειώθηκαν.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα η Αττική Οδός παραδόθηκε ξανά στην κυκλοφορία στις 8:00 το πρωί, ενώ, όπως έχει ενημερώσει η εταιρεία, μέχρι την Κυριακή οι οδηγοί δεν θα πληρώνουν διόδια κατά τη διέλευσή τους.

Ιστορίες οδηγών για τον εγκλωβισμό τους στην Αττική Οδό

«Έμεινα εγκλωβισμένος για πάνω από 10 ώρες. Μετά περπάτησα για να φτάσω σπίτι μου. Δεν ήρθε κανείς, με βοήθησαν εθελοντές», μας είπε ένας πολίτης.

«Ο γιος μου είναι φαντάρος και έμεινε στον δρόμο για πάνω από 10 ώρες. Απαράδεκτο. Θα κινηθούμε νομικά κατά της εταιρείας», τόνισε ακόμη ένα άτομο στο iefimerida.gr.

Μια γυναίκα έμεινε για πάνω από 12 ώρες στον δρόμο: «θα κινηθώ νομικά κατά της εταιρείας. Είναι απαράδεκτο. Μας είπαν ότι ο δρόμος είναι ανοιχτός. Μας είπαν ότι μπορούμε να περάσουμε. Τελικά, μας απεγκλώβισαν εθελοντές. Κανένας δεν ενδιαφέρθηκε. Θα διεκδικήσω αποζημίωση από την εταιρεία για ψυχική οδύνη».

Είναι χαρακτηριστικό πως στο πάρκινγκ δίπλα στο αεροδρόμιο παραμένουν πάνω από 100 αυτοκίνητα, με τους ιδιοκτήτες τους να πηγαίνουν σταδιακά να τα παραλάβουν.

πηγή άρθρου και φωτογραφίας: https://www.iefimerida.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ