Σάββατο 01.04.2023

Θρίλερ με τον Μάριο Παπαγεωργίου: Τα στοιχεία που «δείχνουν» ότι το κρανίο που βρέθηκε ανήκει σε αυτόν

Σε περίπου 20 ημέρες αναμένονται απαντήσεις για το αν το κρανίο που βρέθηκε στα Δερβενοχώρια ανήκει όντως στον Μάριο Παπαγεωργίου.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα αναμένονται τα αποτελέσματα του οστικού DNA, τα οποία θα συγκριθούν με το DNA του Μάριου που υπάρχει στα εγκληματολογικά εργαστήρια από την περίοδο της απαγωγής και δολοφονίας του.

Η ανακάλυψη των οστών από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» έφερε και πάλι στην επιφάνεια την υπόθεση. Μιλώντας στο Star, ο δικηγόρος της οικογένειας έκανε την εκτίμηση πως υπάρχουν βάσιμες ελπίδες ότι το κρανίο που εντοπίστηκε ανήκει στον Μάριο Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε, ο χώρος που εντοπίστηκε το κρανίο είναι ένα σημείο στο οποίο είχαν κινηθεί οι δράστες της δολοφονίας, καθώς εκεί κοντά υπάρχει και μία εκκλησία που αναφέρεται στα τηλεφωνήματα των δραστών.

Επίσης, ένα ακόμη στοιχείο, που κάνει την οικογένεια να πιστεύει πως όντως το κρανίο που βρέθηκε ανήκει στον αδικοχαμένο άνδρα, είναι ότι ο κρατούμενος που υπέδειξε το σημείο ήταν στη φυλακή με ανθρώπους που εμπλέκονται στην υπόθεση. Αποκάλυψε μάλιστα πως, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το κρανίο τοποθετείται χρονολογικά στην περίοδο που δολοφονήθηκε ο Μάριος Παπαγεωργίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ