Πέμπτη 28.09.2023

Θρίλερ στην Βαρβάκειο: Σε 60χρονη Ελληνίδα ανήκει η σορός της γυναίκας που εντοπίστηκε νεκρή – Είχε δεχτεί 20 μαχαιριές στο λαιμό

Με άγριο τρόπο δολοφονήθηκε η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε πάρκο απέναντι από την Βαρβάκειο Αγορά το μεσημέρι της Τρίτης (23/5/2023).

Η 60χρονη που ήταν σεσημασμένη για υποθέσεις ναρκωτικών, είχε δεχθεί 20 μαχαιριές στο λαιμό, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της.

Η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε προχθές κοντά στην Βαρβάκειο Αγορά και οι αρχές ξεκίνησαν αμέσως τις έρευνες για να εξακριβωθούν τα αίτια της δολοφονίας της, αλλά και η ταυτότητά της.Η 60χρονη ταυτοποιήθηκε λίγες ώρες μετά το ξεκίνημα των ερευνών από τα αποτυπώματά της και εκεί φάνηκε ότι ήταν σεσημασμένη για υποθέσεις ναρκωτικών.Στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή η γυναίκα, έχουν ξεκινήσει πάλι να συχνάζουν χρήστες ναρκωτικών και να γίνεται διακίνηση παράνομων ουσιών. Έτσι ένα από τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία είναι η γυναίκα να δέχτηκε επίθεση από κάποιον ή κάποιους τοξικομανείς ή κάποιον έμπορο ναρκωτικών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ