Σάββατο 04.02.2023

Τιτίκα Στασινοπούλου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ο καημένος αυτοκτόνησε από το ψώνιο του»

H Τιτίκα Στασινοπούλου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό Λοιπόν και μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου που είδαν στο φως της δημοσιότητας. Επίσης η ηθοποιός σχολίασε και την υπόθεση του συναδέλφου της, Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και για δυο απόπειρες βιασμού σε βάρος γυναικών.

Μιλώντας για την υπόθεση του ηθοποιού η Τιτίκα Στανοπούλου, ανέφερε: «Όχι, ήταν άλλο πράγμα ο Φιλιππίδης. Ο καημένος ο Πέτρος από το μεγάλο του ψώνιο για τον εαυτό του θεωρώ πως αυτοκτόνησε. Είναι πραγματικά κρίμα, άνθρωποι αξιόλογοι και ταλαντούχοι να ξεπέφτουν έτσι».

Stasinopoulou__1_

 

Σχολιάζοντας το πώς της φάνηκαν οι, μέχρι στιγμής, αποφάσεις της δικαιοσύνης: «Από τη δικαιοσύνη περιμένω και δεν είμαι βιαστική γιατί έχουμε αργούς ρυθμούς στην Ελλάδα. Περιμένω να δω τι ακριβώς θα γίνει. Έχω πίστη στους θερμούς και στις αξίες. Είμαι υπομονετική».

Όσον αφορά στο αν γνώριζε κάποιες από τις κακοποιητικές συμπεριφορές από τον χώρο του θεάτρου: «Όχι, δεν είχα καμία γνώση όπως οι περισσότεροι από εμάς δεν είχαμε. Οι ηθοποιοί στην μεγαλύτερη τους μερίδα είναι καλοί άνθρωποι, οικογενειάρχες με αξίες και με αρχές. Δεν είναι έτσι. Στο θέατρο από παλιά υπήρχαν κάποιες καταστάσεις που ξέφευγαν αλλά δεν τις θεωρώ πρότυπο».

Πηγή :
https://www.protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ