Τετάρτη 29.11.2023

Το Γηροκομείο Λήμνου αναζητά Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο

Το Γηροκομείο Λήμνου ζητάει την συνδρομή σας, ώστε να εξασφαλίσει δωρεάν τον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο για τις εγκαταστάσεις του.

Η σχετική ανακοίνωση: 

Καθώς πλησιάζει η εορταστική περίοδος, 

ζητούμε την υποστήριξή σας για τη δωρεά χριστουγεννιάτικων διακοσμήσεων, ιδιαίτερα ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου και άλλων εορταστικών στολιδιών που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε μια μαγική ατμόσφαιρα για τους τροφίμους μας τις άγιες αυτές ημέρες των Χριστουγέννων. 

Η οποιαδήποτε συνεισφορά σας θα είναι πολύτιμη για εμάς και θα φέρει τη μαγεία των Χριστουγέννων και αμέτρητη χαρά στις γιαγιάδες και στους παππούδες όλων μας!

Οι προσφορές προς το γηροκομείο “Ο Καλός Σαμαρείτης” θα γίνουν δεκτές έως την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου. Το προσωπικό θα είναι διαθέσιμο για να τις καταγράψει και να τις παραλάβει. 

Εκ μέρους των τροφίμων και του προσωπικού μας, εκφράζουμε την εκτίμησή μας από καρδιάς για την προσοχή και την υποστήριξή σας. Μαζί, ας κάνουμε αυτά τα Χριστούγεννα μια πραγματικά αξέχαστη και χαρούμενη περίσταση για όλους στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων “Ο Καλός Σαμαρείτης”. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ