Τετάρτη 07.12.2022

Το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου στο 10ο διανησιωτικό Φεστιβάλ «CINEμάθεια» 2022 (24-26/06)

Το Φεστιβάλ μαθητικών ταινιών «CINEμάθεια», στο οποίο επανειλημμένα έχουν συμμετάσχει σχολεία της Λήμνου παρουσιάζεται στο κοινό για 10η συνεχή χρονιά Παρασκευή 24, το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιουνίου, ενώ μάλιστα φέτος η Λήμνος εκπροσωπείται από το Γυμνάσιο του Λιβαδοχωρίου.

Πιο συγκεκριμένα, το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου θα συμμετάσχει στο Φεστιβάλ το Σάββατο το απόγευμα με δύο δημιουργίες του: “Καλό είναι να υπάρχεις, αλλά να ζεις είναι άλλο πράγμα: Φώτης Κόντογλου” και ” Η Απόφαση”.

Η πρόσκληση:

Με ιδιαίτερη χαρά, σας καλούμε να απολαύσετε τη μεγάλη «κορδέλα» των μαθητικών ταινιών του 10ου Φεστιβάλ «CINEμάθεια», που θα ξετυλιχθεί στη δροσερή αγκάλη του ΟΜΗΡΕΙΟΥ Π.Κ.Δ. Χίου, την Παρασκευή 24, το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιουνίου σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.

Μαθητικές ταινίες Γυμνασίων, Λυκείων και Ειδικών σχολείων από νησιά του Βορείου και του Νοτίου Αιγαίου καταγράφουν τους προβληματισμούς, τις αγωνίες, τα ερωτήματά τους, με κέφι, τόλμη, αγάπη και ευαισθησία, ρίχνοντας δημιουργικές ματιές στο παρελθόν και το παρόν.

Τοπικοί άρχοντες, μέλη των επιτροπών του Φεστιβάλ, γονείς, εκπαιδευτικοί, μαθητές – συμμαθητές, συνεργάτες και φίλοι του Φεστιβάλ, ελάτε όλοι σας, να τιμήσετε και να χαρείτε τον κόπο και το αποτέλεσμα μισής χιλιάδας -και κάτι- μικρών και μεγάλων δημιουργών, που εργάσθηκαν ένα ολόκληρο σχολικό έτος για να ανθίσει και να καρπίσει το ωραίο δέντρο του Σχολικού Πολιτισμού.

cinematheia1cinematheia2

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

του Φεστιβάλ:

Αιμιλιανός Ευαγγελινός, Διευθυντής Δ.Ε. Χίου

Στέλλα Τσιροπινά, Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων

Πηγή :

https://www.limnosfm100.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ