ΛΕΣΒΟΣ - 10/08/2023 - 12:49 μμ
Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους επισκέφτηκε το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού
Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τοπικό Τμήμα Μυτιλήνης ανακοινώνει με χαρά την επίσκεψη της Κατασκήνωσης Κοινοτικής Ανάπτυξης στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους στο Σίγρι της Λέσβου. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της κατασκήνωσης με στόχο την εκπαιδευτική και πολιτιστική εμπειρία των συμμετεχόντων.
Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους αποτελεί έναν μοναδικό χώρο αφιερωμένο στη φύση και την οικολογία της Λέσβου. Μέσα από τις εκθέσεις και τις συλλογές του, το μουσείο προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για την εξερεύνηση της βιοποικιλότητας, της φυσικής ιστορίας και της περιβαλλοντικής προστασίας του νησιού.
Κατά την επίσκεψή τους, οι συμμετέχοντες της κατασκήνωσης είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις διάφορες εκθέσεις και τα εκπαιδευτικά προγράμματα του μουσείου. Μέσα από διαδραστικές εμπειρίες και παιχνίδια, οι Οδηγοί έμαθαν την πλούσια βιοποικιλότητα και τη φυσική ομορφιά του νησιού της Λέσβου.
Η επίσκεψη αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία για τους Μεγάλους Οδηγούς να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους για το περιβάλλον και την πολιτιστική κληρονομιά της Λέσβου. Το Τοπικό Τμήμα Μυτιλήνης εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους καθώς και στο Διευθυντή του Νικόλαο Ζούρο για τη φιλοξενία και την εξαιρετική εμπειρία που προσέφερε στα μέλη του.
Array ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τριήμερο προσκύνημα στην Πέργαμο από τον Σύλλογο Περγαμηνών Λέσβου
28.08.2026 - 8:00 πμ
Αλλαγή στα εφημερεύοντα φαρμακεία την Παρασκευή 28/8/2026
27.08.2026 - 6:30 μμ
Αλλαγή στα εφημερεύοντα φαρμακεία την Κυριακή 30/8/2026
27.08.2026 - 5:30 μμ


























