Τρίτη 26.10.2021

Τοποθέτηση Δημοτικής Αρχής Δυτικής Λέσβου για το έργο του δρόμου του παλιού μετά την ανακοίνωση της Λαικής Συσπείρωσης

Ο προβληματισμός της δημοτικής αρχής για την πορεία υλοποίησης του έργου του δρόμου «Άγιος Στέφανος-Παλιός», είναι κοινός τόσο με αυτόν που εκφράζει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Δυτικής Λέσβου με ανακοίνωσή της στον Τύπο, όσο και με εκείνον της τοπικής κοινότητας Μανταμάδου.

Σε περίπτωση όμως που διαφεύγει από την αντίληψη των συντακτών της ανακοίνωσης της, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε ότι το εν λόγω έργο  προγραμματίστηκε από τον τέως δήμο Λέσβου και υλοποιείται από το διάδοχο δήμο της Μυτιλήνης και όχι από τον δήμο Δυτικής Λέσβου. Μετά την εμπλοκή που παρουσιάστηκε, η δημοτική αρχή πρότεινε την ανάληψη του έργου αλλά έλαβε αρμοδίως την διαβεβαίωση ότι προχωρά η διόρθωση της μελέτης καθώς και η επαναδημοπράτηση. Για τις τελευταίες εξελίξεις, ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος πριν από λίγες ημέρες μάλιστα ανέλυσε διεξοδικά τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί για το έργο στην τοπική κοινότητα Μανταμάδου, σε προγραμματισμένη τους συνάντηση και για το επίμαχο θέμα.

Κατά συνέπεια οι χαρακτηρισμοί της ανακοίνωσης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» περί «ανικανότητας του Δήμου» είναι αν όχι άστοχοι, σίγουρα όμως άδικοι.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ