Σάββατο 02.03.2024

Τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη: Οι γονείς της Έμμας θέλουν να γνωρίσουν τους λήπτες των οργάνων της

Για την τραγωδία που βιώνει η οικογένεια της 21χρονης Εμμανουέλλας , η οποία έχασε τη ζωή της, αφού παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 26χρονος, που εγκατέλειψε αβοήθητο το θύμα του, μίλησε ο Νίκος Ρουσσόπουλος, συνήγορος της οικογένειας.

Ο κ. Ρουσσόπουλος, μιλώντας στον ANT1 και ερωτηθείς για την κλοπή χρημάτων από τη φοιτήτρια, ενώ εκείνη ήταν αιμόφυρτη στο οδόστρωμα, είπε πως γίνεται έρευνα και για το ποιος ασυνείδητος έκλεψε την Έμμα, ενώ έδινε μάχη για τη ζωή της.

«Ήταν εν ζωή η κοπέλα όταν την έκλεψαν», ανέφερε χαρακτηριστικά o δικηγόρος.

Η κοπέλα είχε πάνω της 1.500 ευρώ προκειμένου να πληρώσει κτηνιατρική κλινική για την νοσηλεία του αγαπημένου σκύλου της.

Η οικογένεια της Έμμας εμφανίστηκε στο ανακριτικό γραφείο και δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας που αποδίδεται στον 26χρονο οδηγό και τη 19χρονη συνοδηγό του.
Οι δύο κατηγορούμενοι διώκονται για επικίνδυνη οδήγηση με αποτέλεσμα τον θάνατο, ο πρώτος ως φυσικός αυτουργός και η δεύτερη ως απλή συνεργός στην πράξη αυτή.

Όπως είπε ο κ. Ρουσσόπουλος, «ευτυχώς και η Τροχαία Θεσσαλονίκης και οι αστυνομικές και εισαγγελικές Αρχές ενήργησαν γρήγορα και με ακρίβεια καιέχουμε στοιχεία για το πώς συνέβη αυτή η δολοφονία, γιατί κατ’ εμάς είναι δολοφονία».

«Σίγουρα θα έρθει σε επαφή η οικογένεια με τους λήπτες των οργάνων της Έμμας», σημείωσε ο συνήγορος.

«Αυτό δίνει ελπίδα και στηρίζει την οικογένειά της, ότι μέσα από τον θάνατό της η άτυχη Έμμα έδωσε ζωή», επισήμανε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

3:11 μμ

re