Παρασκευή 24.05.2024

Τύχη βουνό: Ο πιστός σκύλος του τον έσωσε επίθεση λεοπάρδαλης- Του επιτέθηκε και… κροκόδειλος!

Ζιμπάμπουε: Τύχη βουνό είχε ένας πρώην κορυφαίος αθλητής του κρίκετ αφού κατάφερε να εξαπατήσει ξανά τον θάνατο μετά την επίθεση που δέχθηκε από λεοπάρδαλη – χρόνια αφότου ξύπνησε και βρήκε έναν κροκόδειλο μήκους 10 μέτρων να κρύβεται κάτω από το κρεβάτι του!

 

Ο Guy Whittall, 51 ετών, χρειάστηκε επείγουσα χειρουργική επέμβαση αφού τον δάγκωσε άσχημα η λεοπάρδαλη ενώ ήταν έξω με τον έμπιστο σκύλο του Chikara, τον οποίο επίσης δάγκωσε αφού κουράστηκε στην προσπάθειά του να τον σώσει!

Ο Γκάι – που τον θυμόμαστε καλύτερα για τον αήττητο διπλό αιώνα του 1997 – δέχθηκε επίθεση κατά τη διάρκεια πεζοπορίας στο Humani της Ζιμπάμπουε.

Ο ίδιος είναι ιδιοκτήτης επιχείρησης σαφάρι – που βρίσκεται στη συμβολή των ποταμών Turgwe και Save στο νότιο μέρος της περιοχής. Μάλιστα του έχει τύχεινα ξυπνήσει ένα πρωί για να βρει έναν κροκόδειλο που κοιμόταν κάτω από το κρεβάτι του.

Η σύζυγος του Γκάι δημοσίευσε δραματικές εικόνες από την τελευταία επίθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντας τον Γκάι να δέχεται τη βοήθεια από γιατρούς με επιδέσμους στο κεφάλι του, πριν μεταφερθεί με αεροπλάνο στο νοσοκομείο Milton Park στην πρωτεύουσα Χαράρε.

Πηγή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ