Παρασκευή 09.06.2023

Βιασμός ανήλικου στο Ηράκλειο: Έρχονται συλλήψεις για την υπόθεση από τα «ηλεκτρονικά ίχνη»

Kαταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην σοκαριστική υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του ανήλικου αγοριού στο Ηράκλειο, με κατηγορούμενο τον 66χρονο λυράρη. Ενώ αναμένεται η δημοσιοποίηση των στοιχείων του λυράρη συνεχίζονται οι έρευνες για ακόμη τρια άτομα, ανάμεσά στα οποία και ο γιατρός, που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση του κακοποίησης.

Ο αντιστράτηγος ε.α.Μανώλης Σφακιανάκης, πρωτεργάτης της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛΑΣ και σήμερα πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας CSI αποκάλυψε μιλώντας στο απογευματινό δελτίο της Τηλεόρασης CRETA πως έρχονται νέες συλλήψεις.

Ο κ. Σφακιανάκης ανέφερε πως έχουν εντοπιστεί τα ηλεκτρονικά ίχνη όσων έχουν επισκεφθεί τα προφίλ του ανήλικου που φέρεται να είχε ανοίξει ο 66χρονος λυράρης για να «ψαρέυει» πελάτες στους οποίους εξέδιδε τον ανήλικο.


«Στη συγκεκριμένη υπόθεση τα ψηφιακά ίχνη ήδη έχουν βρεθεί και είναι θέμα ημερών να βγαίνει το ένα ένταλμα σύλληψης μετά το άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως οι υποψήφιοι «πελάτες» αποδεικνύεται πως αντιμετώπισαν με «ερασιτεχνισμό» και άγνοια κινδύνου τη διαδικασία, γεγονός που σε συνδυασμό με τις οργανωμένες έρευνες των αρχών, θα τους φέρει άμεσα αντιμέτωπους με τη δικαιοσύνη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ