Σάββατο 24.10.2026

Υλοποίηση δύο σημαντικών έργων στο Παλαιοχώρι από τον Δήμο Μυτιλήνης

TOP

Δύο σημαντικά έργα ολοκληρώθηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα στο Παλαιοχώρι, έργα που αποτελούσαν επιθυμία και ανάγκη των κατοίκων του χωριού εδώ και χρόνια.

Με προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου Μυτιλήνης, Στρατή Κύτελη, ο οποίος επισκέφθηκε το χωριό για να επιβλέψει την πορεία των εργασιών, και σε συνεννόηση με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους, εκπληρώθηκε στο ακέραιο το αίτημα της Προέδρου Παλαιοχωρίου, Σοφίας Κακλαμάνου, να τσιμεντοστρωθεί το Πάρκινγκ στο σχολείο και να αποκατασταθεί το οδόστρωμα κατά μήκος της αγοράς με σταμπωτό.

Η Πρόεδρος του χωριού εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή της για τα έργα που άλλαξαν την εικόνα του Παλαιοχωρίου, ευχαριστώντας τον Δήμαρχο για το ενδιαφέρον του, τον Εντεταλμένο Σύμβολου της Δημοτικής Ενότητας Πλωμαρίου, Δημήτρη Βαρβαγιάννη, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Στρατή Τζιμή και τους συμμετέχοντες στο έργο.

Array

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

2:00 μμ

Σε εργασίες επισκευής και αντικατάστασης παγκακιών στο λιμάνι και σε άλλα σημεία της Παναγιούδας, καθώς και στην επισκευή μικρών καλαθιών απορριμμάτων, προχώρησαν εθελοντές σε συνεργασία με την Κοινότητα και τον πρόεδρο του χωριού. Η δράση πραγματοποιήθηκε με προσωπική εργασία, εθελοντική προσφορά και ίδια μέσα, χωρίς οικονομική επιβάρυνση του Δήμου Μυτιλήνης ή διάθεση δημοτικού προσωπικού. Ανακαλύψτε και άλλα Τοπικές ειδήσεις Λέσβου Ειδησεογραφική ιστοσελίδα Διαδικτυακή τηλεόραση Οι παρεμβάσεις έχουν στόχο τη βελτίωση της εικόνας του οικισμού και της καθημερινότητας κατοίκων και επισκεπτών, αναδεικνύοντας τη σημασία της συνεργασίας και της προσφοράς στην τοπική κοινωνία. Η Κοινότητα Παναγιούδας ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στην πρωτοβουλία, διαθέτοντας τον χρόνο και την προσωπική τους εργασία για τη βελτίωση του χωριού.