ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ - 22/05/2025 - 3:48 μμ
Συνάντηση με τα μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Νομών Λέσβου και Χίου είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος
Συνάντηση με τα μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Νομών Λέσβου και Χίου είχε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος, παρουσία και του Αντιδημάρχου Οικονομικών Γιώργου Αλάνη.
Θέμα συζήτησης ήταν η εκπεφρασμένη διάθεση της ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων) να προχωρήσει στην κεντρικοποίηση των υπηρεσιών της, καταργώντας ουσιαστικά τη Δ.Ο.Υ. Λέσβου.
Ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος εξέφρασαν τη στήριξή τους στον προβληματισμό του Συλλόγου Εργαζομένων μπροστά στην ενδεχόμενη υποβάθμιση των αρμοδιοτήτων της Δ.Ο.Υ. Λέσβου και κατ΄ επέκταση των υπηρεσιών προς τους νησιώτες πολίτες. Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου μάλιστα θα προχωρήσει και στην έκδοση ψηφίσματος του δημοτικού συμβουλίου, που θα εναντιώνεται στην πιθανότητα κατάργησης των τοπικών Δ.Ο.Υ. καθώς και σχετική παρέμβαση προς το Υπουργείο Οικονομικών.
Εκ μέρους του Συλλόγου παρέστησαν στη συνάντηση η Πρόεδρος Ντόρα Χατζηχαραλάμπους, η Γενική Γραμματέας Ευδοξία Καλογιαννίδου και το μέλος Δημήτρης Κοταρίδης.
Array
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εγκαίνια στην παιδική χαρά της Φίλιας
20.08.2026 - 2:11 μμ
Αφθώδης και 7 θέματα στο Περιφερειακό Συμβούλιο
20.08.2026 - 1:11 μμ
Εκδήλωση του «Taste Lesvos» από τον Δήμο Μυτιλήνης στην Επάνω Σκάλα
20.08.2026 - 11:37 πμ


























