Κυριακή 25.09.2022

Φινλανδία: «Είμαι ανθρώπινο ον, προσβλέπω στη χαρά και τη ζωή» είπε με δάκρυα στα μάτια η Σάνα Μαρίν

Η Φινλανδή πρωθυπουργός Σάνα Μαρίνυπεραμύνθηκε σήμερα της επιθυμίας της για “χαρά” και “ζωή” έπειτα από μια αντιπαράθεση για βίντεο που τη δείχνουν να χορεύει και να διασκεδάζει.

“Είμαι ένα ανθρώπινο ον. Προσβλέπω επίσης μερικές φορές στη χαρά, στο φως και στην ευχαρίστηση εν μέσω αυτών των σκοτεινών νεφών”, είπε, με τρεμάμενη φωνή και με δάκρυα στα μάτια, στη διάρκεια μιας εκδήλωσης που διοργάνωσε το κόμμα της, το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SDP), στην πόλη Λάχτι της νότιας Φινλανδίας.

“Αλλά δεν έλειψα ούτε μια μέρα από τη δουλειά” πρόσθεσε. «Νομίζω ότι ο φινλανδικός λαός έχει κουραστεί αρκετά από το γεγονός ότι αυτό το θέμα συζητείται μέρα με τη μέρα δημοσίως. Φυσικά, είμαι επίσης πολύ κουρασμένη να το εξετάζω με τόση λεπτομέρεια. Είμαι άνθρωπος και μερικές φορές μου λείπει η χαρά, το φως και η διασκέδαση» είπε σε άλλο σημείο.

Sanna Marin, entre lágrimas: "Soy humana y yo también echo de menos la alegría y la diversión"

Η πρωθυπουργός είναι από την περασμένη εβδομάδα στόχος μιας αντιπαράθεσης έπειτα από βίντεο που διέρρευσαν στο διαδίκτυο και τη δείχνουν να διασκεδάζει με τους φίλους της και διασημότητες. «Στον κύκλο των φίλων μου περιλαμβάνεται μια μεγάλη ποικιλία ανθρώπων. Υπάρχουν οδοντίατροι, νοσηλευτές, δάσκαλοι. Υπάρχουν επίσης άνθρωποι από τον πολιτιστικό τομέα, υπάρχουν επίσης άνθρωποι που κάνουν τη δουλειά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν χαρακτηρίζω τους ανθρώπους με βάση το επάγγελμά τους» ανέφερε.

Ορισμένοι την επέκριναν για μια συμπεριφορά που δεν αρμόζει σε πρωθυπουργό, άλλοι υπερασπίστηκαν το δικαίωμά της να επωφεληθεί από μια ιδιωτική εκδήλωση με τους φίλους της.

Σχόλια που ακούγονται στο βίντεο ερμηνεύθηκε ότι αναφέρονται σε ναρκωτικά, ένα θέμα που συζητήθηκε έντονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που διέψευσε η πρωθυπουργός.

Προκειμένου να “διαλύσει κάθε υποψία”, η Σάνα Μαρίν υποβλήθηκε σε τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών την περασμένη εβδομάδα το οποίο βγήκε “αρνητικό”.

“Θέλω να πιστέψω πως οι άνθρωποι θα δουν τι κάνουμε στη δουλειά παρά τι κάνουμε στον ελεύθερο χρόνο μας”, είπε σήμερα, ομολογώντας πως η περασμένη εβδομάδα ήταν “μάλλον δύσκολη”.

Χθες, Τρίτη, η νεαρότερη πρωθυπουργός στην Ευρώπη είχε γίνει πάλι πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες όταν ζήτησε συγγνώμη για άλλες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στην κατοικία της τον Ιούλιο.

Η φωτογραφία, που δημοσιεύθηκε από φινλανδικά ΜΜΕ, δείχνει δύο γυναίκες να φιλιούνται, σηκώνοντας τις μπλούζες τους για να αποκαλύψουν τα στήθη τους και να τα καλύψουν με την επιγραφή “Φινλανδία”

“Νομίζω πως η φωτογραφία δεν είναι αρμόζουσα, ζητώ συγγνώμη. Η φωτογραφία αυτή δεν έπρεπε να τραβηχτεί” δήλωσε η Μαρίν στους δημοσιογράφους.

Η πρωθυπουργός εξήγησε πως εκείνη τη στιγμή, “φίλοι” βρίσκονταν στην κατοικία της για να “περάσουν το βράδυ” και να πάνε για σάουνα.

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε πρώτα σε έναν λογαριασμό στο Tik Tok από μια ινφλουένσερ και πρώην υποψήφια στον διαγωνισμό για τη Μις Φινλανδία, που εμφανίζεται και η ίδια στη φωτογραφία.

Πηγή :
https://www.protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ