Σάββατο 22.06.2024

Ισραήλ: Ο πατέρας του Άλμογκ Τζαν πέθανε πριν προλάβει να δει την απελευθέρωση του γιου του

Ο πατέρας του διασωθέντος ομήρου Άλμογκ Μέιρ Τζαν έφυγε από τη ζωή του λίγες ώρες πριν μάθει ότι ο γιος του επιστρέφει στο σπίτι.

«Ο αδελφός μου πέθανε από στενοχώρια και δεν πρόλαβε να δει τον γιο του να επιστρέφει. Το βράδυ πριν από την επιστροφή του Άλμογκ, η καρδιά του αδελφού μου σταμάτησε. Δεν πρόλαβε να δει τον γιο του να επιστρέφει», ανέφερε η Ντίνα Τζαν, θεία του Άλμογκ, στο κρατικό τηλεοπτικό κανάλι Kan.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιστροφή του Aλμογκ, αλλά ο εγκέφαλος δεν μπορεί να απορροφήσει ότι αυτό είναι το τέλος. Είμαστε συντετριμμένοι» τόνισε, εξηγώντας ότι ο αδελφός της ζούσε μόνος του στο Kfar Saba.

«Ο Γιόσι, ο αδελφός μου, ο πατέρας του Άλμογκ, ήταν κολλημένος στην τηλεόραση για οκτώ ολόκληρους μήνες, προσκολλημένος σε κάθε πληροφορία», λέει.

«Αγαπούσε τόσο πολύ τον Άλμογκ, νοιαζόταν τόσο πολύ γι’ αυτόν, ήθελε να ξέρει τι του συνέβαινε και τι περνούσε. Δεν μπορούσε να το αντέξει, κάθε [πιθανή συμφωνία ομηρίας] που τελικά ακυρωνόταν, του ράγιζε την καρδιά του», ανέφερε.

«Έχασε 20 κιλά, δεν μπορούσε να το αντέξει με κανέναν τρόπο. Κλείστηκε στον εαυτό του, δεν ήθελε να βλέπει ανθρώπους. Όλοι ανησυχούσαν για τον Γιόσι, αλλά αυτός δεν ήταν σε θέση να επικοινωνήσει με κανέναν», κατέληξε η κ. Τζαν.

Πηγή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ