Τετάρτη 18.05.2022

Κένταλ Τζένερ: Το viral περιστατικό με το αγγούρι – Χαμός στο Twitter

Το 26χρονο μοντέλο επισκέφθηκε την υπερπολυτελή βίλα της μητέρας της, Κρις Τζένερ, στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια. Καθώς η Κένταλ πεινούσε, η Κρις Τζένερ πρότεινε να ζητήσουν από τον προσωπικό της σεφ να τους φτιάξει κάτι, αλλά το μοντέλο προτίμησε να «σηκώσει τα μανίκια» και να αναλάβει μόνη της το φαγητό της.

Θέλοντας να φάει κάτι υγιεινό, η Κένταλ αποφάσισε να καθαρίσει ένα αγγούρι. «Θα το φτιάξω μόνη μου. Απλά πρέπει να κόψω λίγο αγγούρι. Είναι πολύ εύκολο», είπε.

Στην συνέχεια, το μοντέλο προσπάθησε να κόψει το αγγούρι, χωρίς καν να το κρατά.

Μετά, αντί να γυρίσει το αγγούρι, έτσι ώστε η άκρη που κόβεται να είναι στραμμένη προς το χέρι που χρησιμοποιεί για να το κόψει, η Κένταλ… σταύρωσε το αριστερό της χέρι πάνω από το δεξί, για να προσπαθήσει να κρατήσει το αγγούρι ακίνητο.

 

Φυσικά, τα σχόλια στο Twitter οργίασαν για την ανορθόδοξη μέθοδο καθαρίσματος που επέλεξε η Κένταλ. Ένας χρήστης σχολίασε το πόσο αστείο είναι να μην ξέρει η Κένταλ να κόβει ένα αγγούρι, με αποτέλεσμα τελικά να το αναλάβει ο σεφ. ««Κάθε φορά που νιώθετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάτι, δείτε την Κένταλ Τζένερ να κόβει το αγγούρι», είπε χαρακτηριστικά ένας άλλος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ