Τετάρτη 27.09.2023

Λήμνος: Βρέθηκε λύση για τα 31 από τα 39 δρομολόγια μαθητών

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση της δημοπράτησης για την ανάθεση των σχολικών δρομολογίων.

Όπως πληροφορούμαστε λύθηκε το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί στην έναρξη της χρονιάς, για τα 31 από τα 39 δρομολόγια, εξυπηρετώντας έτσι το 90% του μαθητικού κόσμου, με τον Έπαρχο Λήμνου να αναφέρει στο σταθμός μας πως και τα υπόλοιπα δρομολόγια θα ομαλοποιηθούν με την Τρίτη φάση της δημοπρασίας.

Σε εκκρεμότητα παραμένει η μεταφορά 4 μαθητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από Θάνος και Πλατύ προς Μύρινα και μαθητές της πρωτοβάθμιας, από τα χωριά Δάφνη, Σαρδές προς Αστική και των χωριών Σκανδάλη, Αγιά Σοφία, Ρωμανού προς Μούδρο.

Ο κ. Βλάττας ξεκαθάρισε πως για τις μετακινήσεις των μαθητών και όπου δεν έγινε ανάθεση θα επιδοτηθούν οι γονείς για τη μεταφορά τους.

Update (13:45) Λύση για τα σχολικά δρομολόγια στην Λήμνο

Η επίσημη ανακοίνωση της Περιφέρειας αναφέρει:

Με παρέμβαση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνου Μουτζούρη ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη εργασίας στην Λήμνο και αφου ενημερώθηκε διεξοδικά για το θέμα απο τον Έπαρχο Λήμνου Άγγελο Βλαττα Λαμπρινό ,από αύριο Δευτέρα 18 Σεπτεμβριου ξεκινούν τα σχολικά δρομολόγια καθώς εγκρίθηκαν όσες προσφορές υποβλήθηκαν στο πλαίσιο του διαγωνισμού ανάθεσης τους.
Για όσα δρομολόγια ο διαγωνισμός ήταν ακαρπος θα υπάρξει επανάληψη.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ