Δευτέρα 17.01.2022

Ναι και επειδή κάποτε είχε πει ΑΕΚ ο Σωκράτης τι;

top

Έντονη κριτική έχει δεχθεί ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μετά την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.Όπως όλοι οι άνθρωποι έχουμε πει πράγματα στο παρελθόν και άλλαξαν πορεία έτσι έκανε και ο Σωκράτης.

Και μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή,όχι για έναν οπαδό.Μίλαμε για το φυσικό αρχηγό της Εθνικής ομάδας των 90 συμμετοχών.

Ξεκίνησε από την ΑΕΚ ενώ οι φήμες σαν παιδί τον ήθελαν να υποστήριζε Παναθηναϊκό.Από εκεί και πέρα ακολούθησαν Τζενοα,Μιλαν,Βερντερ,Ντορτμουντ και Αρσεναλ.

Ναι είχε πει δεν σκέφτεται την Ελλάδα αλλά την Κίνα και την Αμερική.Μία μόνο λέξη κορονοΐός. Απαγορευτικοί προορισμοί και ας του ταζανε λαγούς με πετραχίλια.

Ο Ολυμπιακός είναι ένα κλικ πιο πάνω από τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες.Η πορεία του προς το παρόν φέτος στην Ευρώπη δεν είναι καθόλου καλή κι όμως κατάφερε να είναι στους 32 του Europa league.

Ο Σωκράτης δεν το είδε το θέμα μόνο οικονομικά.Ήρθε για να παίξει να θυμήσει ποιός είναι και τι έχει κάνει στην καριέρα του.Όπως είπε αυτή τη φορά πιο σωστά στις δηλώσεις δεν είπε πως ήρθε στον Ολυμπιακό για να κλείσει την καριέρα του,ήρθε να παίξει.

Επίσης όσα προκύπτουν από τα ρεπορτάζ η ΑΕΚ ναι μεν έκανε πρόταση στον Σωκράτη και καλή οικονομικά όμως δεν έδωσε χρόνο στον Έλληνα κεντρικό αμυντικό.Αντίθετα έδωσε χρόνο στους Λιβαγια και Ολιβειρα με τον πρώτο σήμερα να δείχνει και την αρνητική του απάντηση.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος όμως είχε προτάσεις από κορυφαία κλαμπ όπως η Ιταλική Λάτσιο του Champions league,η Μπέτις ενώ ακόμα φήμες τουλάχιστον λένε πως υπήρξε επαφή και με τη Λίβερπουλ.Προφανώς όταν έχεις τέτοιες προτάσεις χρειάζεσαι χρόνο.

Επίσης πόσοι άλλοι ποδοσφαιριστές έπαιξαν σε παραπάνω από μία μεγάλη ελληνική ομάδα;

Ο αριθμός είναι τουλάχιστον τριψήφιος.Όλοι αυτοί δεν θεωρούνται προδότες ούτε αχάριστοι.

Άνθρωπος είναι,είπε κάτι τότε που οι συνθήκες τώρα το έφεραν να αλλάξει τώρα,όλοι μας το έχουμε κάνει.

Γραφεί ο Κώστας Σουφλιάς.

Πηγή άρθρου & φωτογραφίας: athlitikometopo.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ