Τετάρτη 21.02.2024

ΟΝΝΕΔ Λέσβου προς το «νησί»: “η απόγνωση της μικρής απήχησης σας στην κοινή γνώμη είναι μεγάλη ! Υπομονή”

Στην προσπάθειά μας να ερμηνεύσουμε το δημοσιογραφικό παραλήρημα του τοπικού σάιτ «Στο ΝΗΣΙ» αντιληφθήκαμε πως την τελευταία φορά που ελέγξαμε τι προϋποθέσεις πρέπει να πληροί κάποιος ώστε να διεκδικήσει μία θέση εργασίας, διαπιστώσαμε ότι βρισκόμαστε σε μία δημοκρατική χώρα και δεν αποτελούν εργασιακό προαπαιτούμενο τα πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων για να λάβει κάποιος μία δουλειά είτε στο δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα.
Αναλογιζόμενοι, λοιπόν, τις δημοσιογραφικές προθέσεις τους δεν εκπλησσόμαστε με το πρόσφατο δημοσίευμά τους που επιτίθεται κατά μελών της ΟΝΝΕΔ Λέσβου που αναζητούν νόμιμα εργασία και θα επιθυμούσαμε να μας ενημερώσουν από πού προκύπτει ότι υπάρχει ασυμβίβαστο πολιτικής ιδιότητας και εργασιακής πρόσληψης;
Το ότι το κομματικό site της αξιωματικής αντιπολίτευσης «στο ΝΗΣΙ», υπηρετεί την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ «ενημερώνοντας», σε μονόπλευρη κατευθυντήρια ρότα, άλλοτε αποκρύπτοντας ειδήσεις, άλλοτε περικόπτοντας ανακοινώσεις και άλλοτε υποβαθμίζοντας το έργο της Κυβέρνησης, δεν είναι κάτι το νέο, αφού έτσι αντιλαμβάνονται τη δημοσιογραφία, που από λειτούργημα την έχουν καταντήσει επαγγελματικό κακέκτυπο.
Οφείλουν οι «ΝΗΣΙΩΤΕΣ» να κατονομάσουν ποια και πόσα στελέχη της ΟΝΝΕΔ έχουν παράνομα «βολευτεί», όπως ισχυρίζονται και σε ποιο φορέα. Μήπως θεωρούν ότι πρέπει να παίρνουν προηγουμένως άδεια εργασίας από αυτούς?
Η συκοφαντία για τα στελέχη μας έχει μικρό μπόι. Η απόγνωσή τους, λόγω της μικρής απήχησής τους στην κοινή γνώμη, είναι μεγάλη. Υπομονή.
Εκ του Γραφείου Τύπου της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Λέσβου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ