Κυριακή 01.10.2023

Τέμπη- Ανακοίνωση ΟΣΕ: Σε αργία ο σταθμάρχης και ο προϊστάμενός του

Νέα ανακοίνωση από τον Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ)

Νέα ανακοίνωση για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη εξέδωσε ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ), κάνοντας γνωστό πως σε αργία έχουν τεθεί ο σταθμάρχης και ο προϊστάμενός του.

Όπως γνωστοποιεί με σημερινή ανακοίνωση του ο ΟΣΕ, ο σταθμάρχης βάρδιας του Σταθμού της Λάρισας και ο προϊστάμενός του έχουν τεθεί σε αργία, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η προανακριτική διαδικασία για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Δεσμεύεται επίσης ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να αποδοθεί πλήρης και απόλυτη δικαιοσύνη σε ότι αφορά τα αίτια του τραγικού συμβάντος στο οποίο χάθηκαν τόσες ανθρώπινες ζωές.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση του ΟΣΕ: «Από την πρώτη στιγμή η διοίκηση και τα στελέχη του Οργανισμού βρέθηκαν στον τόπο του δυστυχήματος και με ειδικά συνεργεία έχουν ρίξει το βάρος τους στον απεγκλωβισμό των επιβατών και τη συνολική αντιμετώπιση του δυστυχήματος στο πεδίο συνδράμοντας όλους τους συναρμόδιους φορείς».

Εκφράζοντας για άλλη μια φορά τα συλλυπητήρια και την οδύνη του αναφέρει πως υπό το βάρος τέτοιων συνθηκών και με βάση αυτές τις προτεραιότητες «είναι εξαιρετικά δύσκολο ο Οργανισμός να ανταποκριθεί στην λεπτομερή ενημέρωση της κοινής γνώμης μέσω των ΜΜΕ κάτι το οποίο θα συμβεί το επόμενο διάστημα με το μέγιστο σεβασμό στα θύματα του δυστυχήματος».

Πηγή: www.lifo.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ