Τετάρτη 07.12.2022

Βρετανία: Η Λιζ Τρας ξέμεινε από χρήματα – Βγήκε για φαγητό και… αναγκάστηκε να ζητήσει δανεικά

Η αμήχανη στιγμή που η  πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Λιζ Τρας, ξέμεινε -έστω και προσωρινά- από χρήματα σημειώθηκε όταν γευμάτιζε με μία φίλη της σε εστιατόριο του Λονδίνου, ενώ το περιστατικό παρακολούθησαν και όλοι οι πελάτες του καταστήματος!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, όταν η Τρας και η φίλη της ολοκλήρωσαν το γεύμα τους, η πρώην πρωθυπουργός προσφέρθηκε να πληρώσει τον λογαριασμό. Εκείνη ήταν και η στιγμή που η χρεωστική της κάρτα ξαφνικά απορρίφθηκε!

Εμφανώς αμήχανη αλλά και εκνευρισμένη, η Λιζ Τρας προσπάθησε να ξαναπεράσει την κάρτα από το μηχάνημα, αλλά απορρίφθηκε ξανά. Οι πελάτες που κάθονταν στα διπλανά τραπέζια παρακολούθησαν τόσο τις αποτυχημένες προσπάθειες της Λιζ Τρας να εξοφλήσει τον λογαριασμό, όσο και την παρέμβαση της φίλης της  στη συνέχεια, για να… ξεχρεώσουν και να αφήσουν πίσω τους αυτή την περιπέτεια.Το πρόβλημα με την πληρωμή καταγράφηκε την περασμένη Πέμπτη στο εστιατόριο «BRIX LDN» στην καρδιά του Λονδίνου. Θαμώνες διαπίστωσαν την αμηχανία της, και σύμφωνα με πληροφορίες της «Sun», αστειεύτηκαν ότι της έκοψαν τον μισθό της πρωθυπουργού.

Ένας άλλος  είπε ότι η αναταραχή με την κάρτα την έφερε σε «πολύ δύσκολη θέση» και έφυγε γρήγορα από τον χώρο, μόλις ο λογαριασμός πληρώθηκε. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, ο λογαριασμός της είχε… κάτω από 20 λίρες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ