Σάββατο 04.02.2023

ΔΕΔΔΗΕ: Έτσι θα αποζημιωθείτε για τις ηλεκτρικές συσκευές που έπαθαν ζημία

Όσοι υπέστησαν ζημιές σε ηλεκτρικές συσκευές κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Ελπίδα» μπορούν να κάνουν αίτηση για αποζημίωση στη σελίδα του ΔΕΔΔΗΕ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ το ποσό της αποζημίωσης μπορεί να φτάσει τα 600 ευρώ και η αίτηση γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα του Διαχειριστή του Δικτύου.

Οι αιτήσεις για την αποζημίωση για βλάβες σε ηλεκτρικές συσκευές υποβάλλονται μέσα από την ειδική εφαρμογή του ΔΕΔΔΗΕ: https://apps.deddie.gr/ccrWebapp/newccticket.html

Στην επιλογή κατηγορία αιτήματος επιλέγουν «αίτημα επικοινωνίας» και στην υποκατηγορία αιτήματος την επιλογή «αποζημιώσεις».

Μέχρι σήμερα η αποζημίωση αυτού του είδους δινόταν μόνο στην περίπτωση που κοβόταν ο ουδέτερος αγωγός κι όχι αν απλά είχε κοπεί ένα καλώδιο.

Μιλώντας νωρίτερα στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ο κ. Σκρέκας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι για τις οικιακές συσκευές που υπέστησαν ζημιές από τις διακοπές ρεύματος έχει ανοίξει ήδη η ηλεκτρονική πλατφόρμα για να υποβάλουν τα στοιχεία τους οι δικαιούχοι και για να δηλώσουν τη ζημιά. Eπίσης, είπε ότι θα αποζημιωθούν αυτοί που έμειναν χωρίς ρεύμα για πάνω από 24 ώρες.

Πηγή άρθρου και φωτογραφίας :

https://eleftherostypos.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ