Σάββατο 04.02.2023

Ερώτηση στη Βουλή για τις «Εικόνες διάλυσης» που παρουσίασαν τα ΕΛΤΑ Λήμνου

Ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών και τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης με θέμα «Εικόνες διάλυσης στα ΕΛΤΑ Λήμνου» απέστειλε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της «Ελληνικής Λύσης» Αποστολής Αβδελάς.

Η ερώτηση αναφέρει:

Κύριοι, κύριοι Υπουργοί,

Σύμφωνα με ενημέρωση κατοίκων Λήμνου, θλιβερή είναι η κατάσταση που επικρατεί στο Ταχυδρομείο της Λήμνου. Αλληλογραφίες και λογαριασμοί ΔΕΗ, ΟΤΕ δε διανέμονται στους πολίτες με συνέπεια να κινδυνεύουν να διακοπούν οι παροχές ρεύματος και τηλεφώνου των κατοίκων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η διακοπή τηλεφωνικής σύνδεσης οικογένειας με άτομο υπό αιμοκάθαρση, εξαιτίας της μη διανομής λογαριασμού. Οι δε πολίτες, ανησυχούντες για την όλη κατάσταση που επικρατεί στο Ταχυδρομείο μη τυχόν δε λάβουν έγκαιρα τους λογαριασμούς, όταν προσέρχονται σε αυτό, παρατηρούν διασκορπισμένα δέματα και σάκους γεμάτους με αλληλογραφία. Αντί όμως εξυπηρετήσεως, ως οφείλουν οι υπάλληλοι του Ταχυδρομείου προς τους πολίτες, συνιστούν αυτούς «ψάξε και αν είσαι τυχερός θα βρεις αυτό που σε ενδιαφέρει». Πασίδηλο καθίσταται πια ότι οι 2-3 υπάλληλοι που απέμειναν στο Ταχυδρομείο Λήμνου δεν είναι σε θέση να διεκπεραιώνουν τον όγκο της εργασίας τους, η οποία απορρέει από τις αρμοδιότητές τους.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί:

Σε ποιες ενέργειες προτίθεσθε να προβείτε, αναφορικά με την επαρκή στελέχωση του ταχυδρομείου της Λήμνου με νέους υπαλλήλους, προκειμένου να αποφεύγονται φαινόμενα καθυστέρησης στη διανομή της αλληλογραφίας, των εντύπων και των δεμάτων;

Πηγή άρθρου και φωτογραφίας :

https://www.limnosfm100.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ